Inschrijfformulier

 

INSCHRIJVEN NK PAALSPORT 2018

JE KAN JE ALLEEN NOG OPGEVEN VOOR ULTRA POLE. VOOR PARA POLE NEEM CONTACT MET ONS OP. DE INSCHRIJVINGSTERMIJN VAN DE ANDERE COMPETITIES IS VERSTREKEN. 

Te laat? Neem contact met ons op als je alsnog mee wilt doen, dan plaatsen we je op de wachtlijst die we gebruiken mochten er atleten onverhoopt uitvallen. Mail hiervoor naar nk@paalsportbond.nl

 

Hieronder kun je je inschrijven als atleet voor ULTRA POLE op het NK Paalsport 2018. Voordat je dit formulier invult en verzend dien je de deelnemerskosten te voldoen. Dit kan via deze link: Deelnemerskosten Ultra Pole 2018. Keer daarna hier terug om dit formulier in te vullen en te versturen. Let op! Je moet bij de bond zijn aangesloten om  deel te kunnen nemen. Nog geen lid? Klik hier.

Je moet akkoord gaan met de Code Of Points.  Je kan hier de Code Of Points vinden. Let op! Elke competitie heeft zijn eigen code.

 

INSCHRIJFFORMULIER ULTRA POLE

Ik heb de betaling van het inschrijfgeld van € 25,- zojuist via de webshop voldaan (zie bovenstaande link)

Ik ga akkoord met de Code of Points (algemene voorwaarden)

Ik ga akkoord met de no show policy (afmeldingen worden beschouwd als een no show, hierdoor wordt je een jaar uitgesloten van IPSF competities en ontvang je een boete van € 150,-)

Reageren is niet mogelijk