Gouden sponsor

De GOUDEN SPONSOR van het NK PAALSPORT 2019 is:

 

Flexmonkey ontwerpt de leukste paaldanskleding. Sportieve en creatieve paaldanstops, poleshorts, hotpants en leggings, Flexmonkey brengt elk jaar weer nieuwe sportkleding op de markt. Naast paaldans, yoga en aerial hoop kleding verkoopt Flexmonkey ook alles wat met de paaldanswereld te maken heeft zoals danspalen, grips, kniebeschermers, aerial hoop sets en alles wat nodig is de paal veilig te plaatsen of de hoop op te hangen. Flexmonkey is ontstaan vanuit pure passie voor de sport en heeft een bijzonder goede klantenservice. U wordt snel en vriendelijk geholpen. Ook komt u ons regelmatig tegen op paaldansevents, workshops, competities en natuurlijk het NK Paalsport. Op social media te vinden als Flexmonkey_polewear (instagram) en Flexmonkey_sport (facebook), via email te bereiken via info@flexmonkey.nl en via de website www.flexmonkey.nl.

 

PBN is dankbaar voor het gouden sponsorschap, wat ons unieke mogelijkheden geeft in de organisatie van het NK. Uiteraard is Flexmonkey ook met een stand aanwezig dus ook jullie profiteren van dit gouden sponsorschap!

Bedankt aan iedereen die mee heeft gedaan met de raad-en-win-actie. Uit iedereen die het goed geraden had is door een “random name picker app” een winnaar gekozen. Flexmonkey neemt contact op met de winnaar om de prijs te ontvangen.

Reacties zijn gesloten.