Lidmaatschapsinformatie

Elk individu kan lid worden van PBN en zo deel zijn van de vereniging en de paalsport een warm hart toedragen. Lidmaatschap kost 20 euro per jaar. Als je je nu inschrijft is dat voor het kalenderjaar 2018. Is het eerste half jaar verstreken dan krijg je 10 euro retour, zodat je voor het resterende half jaar ook maar de halve jaarcontributie betaald. Wat je van ons mag verwachten voor die contributie kun je terugvinden in onderstaande bestanden, evenals wat wij van jou verwachten.

 

Statuten

In onze statuten is het reilen en zeilen van onze vereniging notarieel vastgelegd. Het lidmaatschap is daar een onderdeel van. In de artikelen 4 t/m 8 zijn de bepalingen rondom het lidmaatschap vastgelegd. Als lid geef je aan bekend te zijn met de statuten en daarom raden we je aan om (met name deze artikelen) door te nemen.

Bekijk hier de statuten

 

Contributie-reglement

Als aanvulling op de statuten hebben we een contributie-reglement, welke jaarlijks door de ALV wordt herzien en met een meerderheid van stemmen wordt vastgesteld. Als lid geef je aan bekend te zijn met het contributie-reglement en daarom raden we je aan om deze door te nemen.

Bekijk hier het contributie-reglement

 

Ledenvoordeel

Naast incidentele voordelen zoals het kerstcadeautje in 2017 of een tijdelijke actieprijs bij een webshop hebben wij de volgende structurele ledenvoordelen kunnen organiseren:

  • Altijd 5% korting op je bestelling bij Paaldansshop
  • Altijd 20% korting op je bestelling bij Graffitibeasts
  • Korting op toegang NK
  • Recht op voorinschrijving workshops NK

Leden krijgen per mail bericht over deze voordelen en krijgen bijvoorbeeld kortingscodes toegezonden zodat exclusiviteit gewaarborgd blijft.

 

Tot slot kun je hier 4 redenen om lid te worden vinden of je meteen inschrijven.

Reageren is niet mogelijk