Lidmaatschapsinformatie

Elk individu kan lid worden van PBN en zo deel zijn van de vereniging en de paalsport een warm hart toedragen. Lidmaatschap kost 20 euro per jaar. Als je je nu inschrijft is dat voor het lopende kalenderjaar. Is het eerste half jaar verstreken dan krijg je 10 euro korting, zodat je voor het resterende half jaar ook maar de halve jaarcontributie betaald. Wat je van ons mag verwachten voor die contributie kun je terugvinden in onderstaande bestanden, evenals wat wij van jou verwachten.

Statuten

In onze statuten is het reilen en zeilen van onze vereniging notarieel vastgelegd. Het lidmaatschap is daar een onderdeel van. In de artikelen 4 t/m 8 zijn de bepalingen rondom het lidmaatschap vastgelegd. Als lid geef je aan bekend te zijn met de statuten en daarom raden we je aan om (met name deze artikelen) door te nemen.

Bekijk hier de statuten

Contributie-reglement

Als aanvulling op de statuten hebben we een contributie-reglement, welke jaarlijks door de ALV wordt herzien en met een meerderheid van stemmen wordt vastgesteld. Als lid geef je aan bekend te zijn met het contributie-reglement en daarom raden we je aan om deze door te nemen.

Bekijk hier het contributie-reglement

Ledenvoordeel

Naast incidentele voordelen zoals de kerstcadeautjes in 2017 en 2018 en de kersttombola van 2019 of een tijdelijke actieprijs bij een webshop hebben wij de volgende structurele ledenvoordelen kunnen organiseren:

Leden krijgen per mail en in de besloten Facebookgroep bericht over deze voordelen en krijgen bijvoorbeeld kortingscodes toegezonden zodat exclusiviteit gewaarborgd blijft.

Verder zijn leden een essentieel onderdeel van de vereniging door het stemrecht op de ALV en bij tussentijdse peilingen, en het recht om deel te nemen aan het NK.

Tot slot kun je hier 4 redenen om lid te worden vinden of je meteen inschrijven.

Reacties zijn gesloten.