NK Sponsor worden

Sponsor het NK en promoot je bedrijf of product!

De paaldansende top van Nederland neemt het tegen elkaar op tijdens het NK Paalsport 2018. De beste paaldansers en paaldanseressen komen hier hun kunsten laten zien. De perfecte gelegenheid dus om uw bedrijf of product aan te bieden en dit sportieve evenement te ondersteunen!

Voor het NK Paalsport benaderen wij lokale en nationale media. Wij verwachten dat er genoeg aandacht is voor dit evenement omdat de sport steeds populairder wordt, door steeds meer mensen beoefend wordt en steeds meer als geaccepteerde sportvorm in de media verschijnt. Het is de snelstgroeiende sport van dit moment! Het NK is in afgelopen jaren dan ook goed bezocht geweest, met een groot bereik voor onze sponsors. Kortom, paaldansen is booming en als u nú aanhaakt kun u daarvan profiteren!

Het NK Paalsport 2018 kan niet plaatsvinden zonder financiële & materiële steun. Wij zijn dan ook op zoek naar sponsors. Een financiële bijdrage om onze kosten te dekken is welkom, maar ook het beschikbaar stellen van middelen zoals bijvoorbeeld grip, kleding, stages helpt ons. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom! Ben jij of ken jij iemand die wil bijdragen aan dit evenement? Laat het ons alvast weten via onderstaand contactformulier.

Meer informatie over wat er precies mogelijk is en wat we zoeken kun je vinden in ons sponsordocument. Mocht je zelf andere ideeën hebben benader ons zeker, want elke mogelijke samenwerking is voor ons van belang.

DOWNLOAD HIER HET SPONSORDOCUMENT

 

JA, ik wil graag helpen het NK tot een succes te maken!

Hoe?

Reageren is niet mogelijk