Nog meer te doen

Tijdens het NK is er nog meer te doen dan de competitie zelf.

WORKSHOPS Uiteraard zijn er zoals elk jaar workshops te volgen, in de paal, maar ook in andere disciplines. Het hele programma kun je op deze pagina bekijken. 

STANDS Ook kun je in de ontvangsthal van De Slagen diverse standhouders terugvinden. Zij verkopen mooie kleding en andere leuke spullen. Je kan dus naar hartelust komen shoppen. Bekijk hier wie er bij zijn.

GASTOPTREDENS Tussen de competitieonderdelen door zijn er uiteraard pauzes zodat ook publiek de kans krijgt even wat te eten of drinken, te shoppen bij de bovengenoemde standhouders of een luchtje te scheppen. Maar verlaat de tribune bij aanvang van de pauze niet direct, want we hebben ook een aantal spectaculaire gastoptredens geregeld! Elke dag en elke pauze zal er iets anders op het programma staan, variërend van buikdans en rhönrad tot hiphop en ropeskipping. Zeker de moeite waard!

EXPOSITIE Ook kun je nog het prachtige werk bewonderen van Pixcel.fr. Deze fotografe die zich toegelegd heeft op het vastleggen van paaldansen zal een selectie van haar beste werk exposeren in de horeca-ruimte. Bij deze fotografie stelde zij zichzelf ten doel de energie van de beweging vast te leggen.

LOTERIJ Tot slot kun je nog lootjes aanschaffen voor de loterij. Op beide dagen wordt er een loterij gehouden waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De prijzen zijn zeer divers, zo zijn er diverse workshop-vouchers, toegangstickets tot paaldanswedstrijden, zit er paaldanskleding tussen, gripproducten, personalised-pole-artpieces en kun je zelfs een complete danspaal winnen. Ga voor het aanschaffen van de lootjes naar de stand van PBN. Alvast Succes!

UITREIKING AWARDS Een traditie die PBN vorig jaar gestart is, is het uitreiken van de Atleet van het Jaar Awards, waarbij alle NK-deelnemers genomineerd zijn en er 3 awards te verdelen zijn: Jeugdatleet, mannelijke atleet 18+ en vrouwelijke atleet 18+. Winnaar wordt je door een combinatie van commissie-punten en publieksstemmen. Tijdens het NK wordt bekend gemaakt wie zich komend jaar Atleet van het Jaar mag noemen en mogen zij hun award voor publiek in ontvangst nemen. Spannend…

Reageren is niet mogelijk