Wie zijn wij?

Paalsport Bond Nederland is een vereniging en bestaat uit leden uit de paalsport community. De vereniging wordt aangestuurd door het (onbezoldigde) bestuur, dat zich hieronder voorstelt.

 

Eveline Bloks, voorzitter

Geboren in 1986 en sindsdien vele interesses gevolgd in zowel hobby en (vrijwilligers)werk. Constante factoren in mijn werkzaamheden zijn creativiteit, mensen, plezier en persoonlijke groei. Paaldansen doe ik als hobby. Ik ben gestart met de bond doordat ik zelf ervaren heb hoe je als beginner onwetend kunt zijn over veiligheid en kwaliteit, en ook de mogelijkheden in deze sport. Inmiddels weet ik beter waardoor ik de drijfveer heb om de paalsport daar waar ik kan te ondersteunen, professionaliseren en ontwikkelen. 

 

Ellen Burghouts, penningmeester

Toen onze dochter aangaf dat ze op paaldansen wilde wisten wij nog niet dat het als sport beoefend kon worden. Een zoektocht op internet leverde gelukkig een sportschool op waar kinderles gegeven wordt, maar verder is er nog weinig informatie centraal beschikbaar. Een officiële sportbond draagt bij aan deze informatievoorziening, en het krijgen van erkenning voor de sport. Door mijn bijdrage te leveren als bestuurslid hoop ik met de rest van het bestuur, maar ook met elkaar dat we de paalsport naar een hoger level kunnen brengen.

 

Melissa O’Niel, secretaris

Geboren in 1981, moeder van 2 kinderen en paaldanseres. Paaldansen is een passie. Vanuit deze passie heb ik verschillende studio’s opgericht en ook van 2014 tot 2017 het NK georganiseerd. Hierbij misten we wel vaak het vangnet / feedback van een bond in Nederland. Door zelf een bijdrage te leveren als bestuurslid kunnen we samen aan een goede basis bouwen voor de toekomst van de paalsport. Bouw jij met ons mee?

 

Diana Boertien, algemeen bestuurslid

27 jaar en woonachtend in Utrecht. In het dagelijks leven ben ik data scientist, (BI) consultant en projectleider. Twee jaar geleden ben ik begonnen met paaldansen toen ik opzoek was naar een nieuwe sport, en ik was gelijk verkocht. Afgelopen jaar heb ik meegeholpen bij het NK, en dat was echt een geweldige ervaring. Zodoende heb ik vrijwel gelijk ‘ja’ gezegd toen mij gevraagd werd om het bestuur te versterken. We komen elkaar vast een keer tegen, tot dan!

 

Interesse om het bestuur te ondersteunen? Wij zoeken nog mensen! Bekijk de vacatures.

 

Beloningsbeleid

Paalsport Bond Nederland is een non-profit organisatie. Alle inkomsten die gegenereerd worden dienen om de kosten te dekken van de activiteiten die de vereniging onderneemt. Zowel het bestuur als alle andere personen die zich voor de vereniging inzetten werken op vrijwillige basis.

Reageren is niet mogelijk