Workshops op het NK

Op het NK is er een zij-programma bestaande uit demo’s, standjes, een loterij én workshops. Onderstaande info heeft betrekking op editie 2018. Uiteraard zullen we ook in 2019 weer ons best doen leuke workshops te organiseren!

De workshops zijn zeer divers. Er is rekening gehouden met alle niveaus, zo is er zelfs een workshop paaldans voor mensen die nog nooit gepaaldanst hebben en er zo eens laagdrempelig mee kennis willen maken. Maar ook de gevorderde paaldanser komt zeker aan zijn trekken in bijvoorbeeld de workshop Pole Powertricks of voor specialistische kennis in de workshop Pole Prehab. Naast paaldans zijn er ook andere aerial arts in het programma opgenomen, namelijk aerial hoop en aerial silks. Ook heeft de locatie van het NK een mooi extraatje: een klimwand. Daarom mocht een workshop wandklimmen natuurlijk ook niet ontbreken in het programma! Tot slot zijn er diverse momenten waarop er een Pole Jam gepland staat: dit is een open training voor iedereen, zonder begeleiding. De Pole Jam’s zijn gratis en je hoeft hiervoor niet te reserveren, je kunt gewoon binnenlopen en meedoen.

TOEGANG TOT HET NK ZIT NIET BIJ DE WORKSHOPS OF POLEJAM INBEGREPEN, JE MOET APART EEN TICKET KOPEN. Dat kan hier.

 

Workshops zijn vanaf maandag 2 april via deze website te boeken. Je inschrijving is definitief als je van ons een bevestiging ontvangen hebt. Neem deze bevestiging mee naar de workshop, dit is je entreebewijs. Voor de gratis Pole Jam’s hoef je niet te reserveren, dit is vrije inloop en vol = vol.

KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR DE WORKSHOP(S) TE GAAN!

Leden van Paalsport Bond Nederland hebben het exclusieve voordeel dat zij recht hebben op voorinschrijving. Zij kunnen een week van te voren al hun plekje in de workshops vastleggen. Ook lid worden en de volgende keer mee profiteren?

 

De workshop-ruimte is alleen toegankelijk voor deelnemers, maar is wel voor overige bezoekers te volgen. Sporthal De Slagen heeft namelijk een ruimte waar je van bovenaf op de workshop-ruimte kunt kijken. Mocht je dus niet mee kunnen of willen doen, kun je ook komen kijken naar de workshop en zo toch een graantje meepikken. Maar erbij zijn is leuker, dus meld je aan!

Reageren is niet mogelijk