Workshops op het NK

Op het NK is er een zij-programma bestaande uit demo’s, standjes, een loterij én workshops.

De workshops van 2019 zijn zeer divers en er is rekening gehouden met alle niveaus. Naast paaldans zijn er ook andere aerial arts in het programma opgenomen, namelijk hoop, sling en silks. Ook kun je yoga beoefenen en is het gelukt om een spectaculaire bungee workshop in het programma op te nemen! Tot slot is er op beide dagen een Pole Jam gepland: dit is een open training voor iedereen, zonder begeleiding. De Pole Jam’s zijn gratis en je hoeft hiervoor niet te reserveren, meldt je alleen even bij de stand van PBN in de hal.

Workshops zijn vanaf 13 april via deze website te boeken, maar nu al te bekijken. Voor het tijdoverzicht scroll naar beneden. Leden van Paalsport Bond Nederland hebben het exclusieve voordeel dat zij recht hebben op voorinschrijving. Zij kunnen een week voor de open verkoop al hun plekje in de workshops vastleggen, dus per 6 april. Ook lid worden en de volgende keer mee profiteren?

Je inschrijving is definitief als je van ons een bevestiging ontvangen hebt. Neem deze bevestiging mee naar de workshop, dit is je entreebewijs. Voor de gratis Pole Jam’s meldt je je op de dag zelf bij de PBN stand. Vol = vol. TOEGANG TOT HET NK ZIT NIET BIJ DE WORKSHOPS OF POLEJAM INBEGREPEN, JE MOET APART EEN TICKET KOPEN. Dat kan hier.

KLIK OP DE AFBEELDING OM NAAR DE WORKSHOP(S) TE GAAN!

Reageren is niet mogelijk